Kinderdomein wordt onderdeel van Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas versterkt haar positie in en rondom Enschede met de overname van Kinderdomein. Door de krachten te bundelen willen zij samen een nóg betere bijdrage leveren aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en de brede, lokale samenwerking met scholen en gemeenten versterken. Beide organisaties staan voor toonaangevende opvang en hebben een goede reputatie. Zij combineren vanaf maart hun kwaliteiten om verder te groeien in één gezamenlijke ambitie: de optimale ontwikkeling van ieder kind.

Februari 2018 

“Na zorgvuldige overwegingen en vele prettige gesprekken met bestuur en regiodirectie van Kinderopvang Humanitas, zijn wij erg blij met het besluit tot samengaan”, aldus Agnes Vaczi van Kinderdomein.  Alle vestigingen van Kinderdomein (in Enschede, Berkelland en Losser) vallen vanaf maart onder de verantwoordelijkheid van Erna de Koster, regiodirecteur van Kinderopvang Humanitas: “Ik ben erg trots op de overname van deze mooie, dynamische organisatie en het feit dat beide eigenaren in dienst blijven om samen met ons de samenwerking verder in te vullen.” Vooralsnog blijven alle locaties open en verandert er niets aan het product- en dienstenaanbod. Daarnaast wordt het aantal bestaande arbeidsplaatsen behouden.

De kracht van samen
Kinderopvang Humanitas gelooft in de samenwerking met lokale partijen rondom het kind, zoals scholen en gemeenten, maar ook zorg- en welzijnsorganisaties. Zij heeft daarom veel oog voor de plaatselijke situatie en kan vanuit haar goede financiële en pedagogische basis investeren in haar maatschappelijke bijdrage (zonder winstoogmerk).

 

[23.02.2018]