Fusie Kinderopvang Humanitas en Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk

Fusie Kinderopvang Humanitas en Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk is definitief

De fusie van Kinderopvang Humanitas, Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk  en Stichting Kindcentrum Oisterwijk is definitief. Kinderopvang Humanitas neemt per 1 april de exploitatie van de peuterspeelzalen van Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk en Stichting Kindcentrum Oisterwijk  over. Beide organisaties werkten al langer samen en de afgelopen maanden hebben er gesprekken plaatsgevonden over een mogelijke juridische fusie. Wij zijn erg verheugd dat dit heeft geleid tot het gewenste resultaat en dat bovengenoemde stichtingen vanaf 1 april onderdeel uitmaken van Kinderopvang Humanitas.

Twee van de vijf locaties van Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk zijn al geharmoniseerd onder de wet kinderopvang. Bij de overige drie, die zich bevinden in brede scholen, zal de harmonisatie in de loop van 2017 gaan plaatsvinden.

Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk is sinds 1972 actief in de gemeente Oisterwijk en er werken momenteel 17 medewerkers. Alle medewerkers komen in dienst bij Kinderopvang Humanitas.

Stichting Kinderopvang Humanitas biedt kinderopvang (0-4) en BSO (4-13) aan in de brede scholen Tovervogel, Bunders en de Vonder. In de wijk Pannenschuur aan de Lavendel is een BSO (4-13) gevestigd.

Stichting Peuterspeelzalen Oisterwijk, Stichting Kindcentrum Oisterwijk en Kinderopvang Humanitas laten weten heel erg blij te zijn met de verdere versteviging van de samenwerking op de doorlopende leer -en ontwikkellijn van de kinderen in Oisterwijk en Moergestel.
 

[04.04.2017]