Nieuwsberichten

 • Nieuwe bestuurder bij Humankind (22.12.2020)

  Humankind kinderopvang en -ontwikkeling verwelkomt per 1 januari 2021 de heer Robin Alma als nieuwe bestuurder.  

  [Lees verder]

 • Nieuwe bestuurder TintelTuin (22.05.2019)

  Irene Schimmel-Verschuur is vanaf 1 juli 2019 de nieuwe voorzitter van de Raad van  Bestuur van TintelTuin. Zij volgt Cor Schuurman op.

  Wij wensen Irene heel veel succes en heten haar van harte welkom in de kinderopvang. KIK dankt Cor voor zijn enorme inzet en betrokkenheid! 

  [Lees verder]

 • Humankind: voor kindontwikkeling (22.05.2019)

  Kinderopvang Humanitas zet in op kindontwikkeling
  Nieuwe naam onderstreept strategische keuze: Humankind

  De wereld verandert. Dit vraagt andere talenten van onze kinderen en dus ook van organisaties in kinderopvang. Kinderopvang Humanitas introduceerde vorig jaar een nieuwe strategie die breed inzet op kindontwikkeling, wat al jaren ook de basis is van haar kinderopvang. Daarbij ligt de focus op samenwerking tussen alle betrokken partijen in de lokale leefomgeving van het kind. Bij deze beweging past ook een nieuwe naam. Daarom verandert de grootste niet-commerciële kinderopvangorganisatie van Nederland per 3 juni 2019 haar naam in Humankind.

  [Lees verder]

 • Wijziging bestuur MIK Kinderopvang (20.12.2018)

  Begin maart neemt Ghislaine Fonteijn-Driessen afscheid als bestuurder van MIK Kinderopvang. Wegens motieven in de persoonlijke levenssfeer gaat zij een nieuwe uitdaging aan als bestuurder bij Kanteel Kinderopvang in Den Bosch. De gezamenlijke inzet van alle MIK-medewerkers heeft de afgelopen jaren een ongekende groei opgeleverd. MIK wil Ghislaine bedanken voor haar harde werk en inzet, en de rol als verbindende factor binnen en buiten de organisatie. 

  [Lees verder]

 • Nieuwe bestuurder bij Spring (20.12.2018)

  Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Als raad van toezicht zijn wij verheugd met mevrouw Van Zon een ervaren bestuurder in huis gehaald te hebben. Na een periode van onrust met wisselend bestuur en management kan zij zorgen voor stabiliteit die de organisatie nodig heeft. Zij zal verder bouwen aan de ontwikkelingen die Anja Hol als interim directeur-bestuurder op de rails heeft gezet. 

  20 november 2018 
   

  [Lees verder]