Nieuwsberichten

 • Wijziging bestuur MIK Kinderopvang (20.12.2018)

  Begin maart neemt Ghislaine Fonteijn-Driessen afscheid als bestuurder van MIK Kinderopvang. Wegens motieven in de persoonlijke levenssfeer gaat zij een nieuwe uitdaging aan als bestuurder bij Kanteel Kinderopvang in Den Bosch. De gezamenlijke inzet van alle MIK-medewerkers heeft de afgelopen jaren een ongekende groei opgeleverd. MIK wil Ghislaine bedanken voor haar harde werk en inzet, en de rol als verbindende factor binnen en buiten de organisatie. 

  [Lees verder]

 • Nieuwe bestuurder bij Spring (20.12.2018)

  Annet van Zon start per 1 februari 2019 als nieuwe directeur-bestuurder van Spring Kinderopvang. Als raad van toezicht zijn wij verheugd met mevrouw Van Zon een ervaren bestuurder in huis gehaald te hebben. Na een periode van onrust met wisselend bestuur en management kan zij zorgen voor stabiliteit die de organisatie nodig heeft. Zij zal verder bouwen aan de ontwikkelingen die Anja Hol als interim directeur-bestuurder op de rails heeft gezet. 

  20 november 2018 
   

  [Lees verder]

 • Nieuwe bestuurder bij Kanteel Kindontwikkeling (20.12.2018)

  Nieuwe directeur–bestuurder voor Kanteel Kindontwikkeling
  Op 15 maart 2019 start Ghislaine Fonteijn-Driessen als directeur-bestuurder van Kanteel. Op dit moment is zij directeur-bestuurder bij MIK Kinderopvang. Kanteel heeft in haar een betrokken directeur-bestuurder gevonden met een brede bestuurlijke ervaring en passie voor de kinderopvang. Zij onderschrijft de Kanteel kernwaarden Inspireren, Verbinden en Ondernemen van harte en herkent zichzelf hierin. Kanteel is zeker geen vreemde voor Ghislaine. Tijdens de vele KIK* bijeenkomsten heeft ze al kennis gemaakt met het gedachtegoed van Kanteel. “De samenwerking in integrale Kindcentra komt ten goede aan kind en ouders” vertelt Ghislaine. “De koers van Kanteel waarin de locaties centraal staan onderschrijf ik ten zeerste. Ik heb dan ook veel zin om binnen Kanteel aan de slag te kunnen gaan”.

  [Lees verder]

 • Kober stopt met gastouderopvang (20.12.2018)

  Kober gastouderopvang bood de afgelopen jaren met veel plezier ondersteuning aan de gastouders, de kinderen en hun ouders. In deze periode stippelde Kober kinderopvang een nieuwe strategische koers uit. Gastouderopvang sluit hier onvoldoende op aan. Daarom bieden we vanaf 1 maart 2019 geen gastouderopvang meer aan.

  [Lees verder]

 • Nieuwe directeur Kinderopvang 2Samen benoemd (23.07.2018)

  Zoë Kwint-Elkerbout (1971) is door de Raad van Toezicht tot nieuwe Directeur-Bestuurder van stichting Kinderopvang 2Samen benoemd. Zij begint op 1 november 2018 en is als Directeur-Bestuurder de opvolger van Wim van Ogtrop die de organisatie in 2017 heeft verlaten. Sindsdien heeft Sander Schrover als Directeur-Bestuurder ad interim de functie waargenomen.

   

  [Lees verder]